BUSINESS 2 BUSINESS

Contacteer ons voor meer info

Wat kan DetaileD.be voor uw bedrijf betekenen?

Wij zijn ook werkzaam bij verschillende bedrijven, consessiehouders, 2dehandsgarages, carrosseriebedrijven, …  voor het behandelen van de wagens. Dit op alle vlakken, gaande van het reinigen en showroom klaarzetten van nieuwe wagens, waterless-wash van de wagens in de showroom, polijsten van tweedehandswagens, interieurreiniging, plaatsen duurzame lakverzegeling, enzoverder.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan steeds voor een win-win situatie en een grote klanttevredenheid!

Wij kiezen voor DetaileD.be omdat er steeds een super goede en snelle service is. Yves is iemand die weet waar hij mee bezig is en u steeds bijstaat met raad en daad. Afspraken worden steeds nagekomen. Alle werken worden met de grootste precisie en zorg afgewerkt en afgeleverd. De produkten die hij verkoopt zijn enkel van de hoogste kwaliteit!
Gebroeders Merckx NV - Overijse

Ottevaere kiest enkel voor partners die de service en kwaliteit bieden waar BMW voor staat. Detailed.be is dan ook voor ons als concessie een logische keuze. Elke ingreep is uniek en we waarderen dan ook enorm, Yves zijn professionele houding en individuele kijk op situaties. Zo krijgen we niet alleen de beste oplossing maar verloopt dit ook kostenefficiënt. Van een zwaar vervuilde wagen tot het wegwerken van een kleine kras. Met extreme kennis van technieken en producten doen ze steeds hun naam eer aan. Top werk met echt oog voor detail.
BMW Ottevaere - Boortmeerbeek

DetaileD.be poliert de wagens hier zeer correct en goed.  We kunnen op hem rekenen en afspraken worden steeds nageleefd. Yves laat de werkruimte ook goed proper en zit er niet mee in om een keer wat extra te doen om de wagens beter te krijgen.

Group Delorge // QUC Genk

s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.