ESSENTIAL PACK

Vanaf €395
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen, en/of als je lak ruw staat en je die weer helemaal glad wil krijgen.  Dit pakket is eveneens geschikt als winterbehandeling of lentekuur, om zo respectievelijk je wagen goed te beschermen voor de aankomende wintermaanden, of om je wagen weer helemaal glad en glanzend te zetten voor het mooie weer, zodat je weer trots met een glanzende wagen kunt rondrijden. In de volksmond wordt dit pakket ook al wel eens “simoniseren” genoemd.
Wanneer je alle krassen wil laten verwijderen, is het beter te opteren voor het polish-pack of het coating-pack.

Wanneer je alle krassen wil laten verwijderen, is het beter te opteren voor het Polish Pack of het Coating Pack.

  • Grondige wasbeurt buitenkant, inclusief ruiten, velgen en banden
  • Reinigen deurdrempels en -stijlen
  • Reinigen motorruimte
  • Verwijderen teerresten en contaminaties
  • 1-staps polijstbehandeling
  • Waxen van de lak
  • Aanbrengen velgenwax, tyregel, beschermen rubbers, …
  • Glasverzegeling op de ramen

We starten de behandeling steeds met het grondig reinigen van de velgen. Deze worden zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde gereinigd. De banden worden eveneens gereinigd, zodat ze terug mooi proper zijn.  Nadien wordt de motorruimte en de binnenzijde van de motorkap proper gemaakt, en voorzien van een siliconenvrije dressing.  De wagen wordt gefoamed om al het vastzittende vuil los te weken, goed nagespoeld en met verschillende zachte microvezel washandschoenen gewassen met een milde shampoo.  Nadien verwijderen we alle teerresten en andere vervuiling door middel van een clay-behandeling. Hierdoor wordt de lak weer superglad, zoals de lak hoort te zijn.  We gaan dan over tot een 1staps polijstbehandeling van de lak. Hiermee brengen we da lak weer tot op glans en verdwijnen de lichte krasjes van de lak. Als dat allemaal klaar is, brengen we een goede bescherming op de wagen, onder de vorm van een sealant en wax. Banden, rubbers en wielkuipen worden weer mooi zwart gemaakt, en den velgen krijgen een glansversterkende spray-wax bescherming.
De ramen worden zowel aan de binnen- als buitenkant gereinigd en de buitenkant krijg een glasverzegeling, zodat ze weer helemaal water- en vuilafstotend zijn.

 

f

Opties bij dit pakket

Grondige reiniging interieur vanaf €295
Ontgeuring vanaf €95
Reinigen & impregneren cabriodak vanaf €245
SiC coating: €195
Dlux wheelcoating: €195
PPF inlaadzone: €195
PPF deurlijsten: €195

 

}

Minimum duurtijd

1 dag
s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.