OVER DETAILED.BE

CONTACTEER ONS

Heeey, heb je een vraag over een product, techniek of over uw order?  Vul dan best onderaan het contactformulier in, mail mij of stuur een whatsapp berichtje. Want iedere dag is een drukke dag in de detailing-studio. Daarom verkies ik ervoor om de communicatie zoveel mogelijk via e-mail (Of via het contactformulier) te laten gaan. Hierdoor kan ik ieder werk en iedere vorm van communicatie de tijd en aandacht geven die nodig is. Gelieve me dus te excuseren wanneer uw telefoon onbeantwoord blijft, of ik niet onmiddellijk op messenger of whatsapp berichten reageer.  Alle E-mails worden uiteraard zo snel als mogelijk beantwoord.

Wil je graag veel informatie? Kom dan zeker eens langs in onze shop.

 

Yves.

 

DetaileD.be bv
Mottestraat 22L
3200 Aarschot

BTW-nummer:
BTW: BE 0597 861 082

E-mail:

yves@detailed.be

Openingsuren:
ma: gesloten
di: op afspraak
wo: op afspraak
do: 17u – 20u
vr: 14u – 19u
za: 10u – 17u
zo: gesloten

Wil je buiten de openingsuren langskomen? neem dan contact met ons op, we maken graag tijd voor jou vrij.

 

Heb je na het lezen van de site nog vragen of opmerkingen over DetaileD.be? Over producten? Of heb je ons iets anders te melden?

Dat kan! Stuur gewoon een berichtje via het contactformulier, of mail ons naar mail @ detailed.be:

  DETAILING AARSCHOT

  Detailing Aarschot

  Zoek jij een professionele detailer in de regio van Aarschot, Belgie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een jarenlange fulltime ervaring in het polieren, interieurreiniging en keramische coatings brengen wij uw auto naar de perfectie.

  THE STORY

  Ben jij benieuwd naar het hele verhaal van DetaileD.be? Hoe ik (Yves) er mee begon en hoe het geëvolueerd is sinds het prille begin? 

  Bekijk het dan binnenkort hier…

  DETAILING PLEASURE STORE

  U kan ons vinden in Aarschot (B)
  Grote keuze aan detailingproducten, accessoires & uitleg over de producten en toepassingen.

  Bezoek ons tijdens de openingsuren, of maak een afspraak voor persoonlijk advies over de juiste detailing producten.

  DetaileD.be

  DISCLAIMER

  t GAlle prijzen op de site zijn inclusief 21% btw.

  • Prijzen zijn onder voorbehoud van prijsveranderingen bepaald door de leverancier en drukfouten. Neem contact met ons op voor de laatste prijsinformatie.
  • Foto’s en afbeeldingen zijn niet bindend. De foto’s van verpakkingen of kits kunnen afwijken van het geleverde product. Indien een specifieke verpakking of kit gewenst is, is het aan te raden om hier eerst even over te informeren via email.
  • Verzendingen gebeuren normaal met bpost. Indien je liever gebruik wil maken van een andere verzenddienst, laat het ons dan zeker weten.
  • De orders worden normaal gezien tussen de 1 en 5 werkdagen na je bestelling verzonden. Indien er vertraging optreed, om welke reden dan ook, houden we je daarvan op de hoogte via email. Vertragingen in verzending geven geen recht tot annulatie van je order. Bij stickernummerplaten mag je een weekje levertijd tellen.
  • Verzendkosten zijn gratis voor orders boven de 50 euro. Onder dat bedrag gelden de verzendkosten die opgegeven worden door bpost bij het afronden van je order.
  • Acties en andere promo’s kunnen webshop- of shop-only zijn. Vraag het zeker na.
  • Niet tevreden van je producten? Laat het ons weten. Indien gewenst mag je  -steeds na overleg- je order integraal terug sturen en betalen we je order terug in de vorm van een cadeaubon. Retourkosten betaal je wel zelf natuurlijk. Geen gezeur, we respecteren jouw keuze en willen vooral blije klanten. Dit kan tot maximaal 2 weken na ontvangst van je order.
  • Bestellingen die retour gestuurd worden owv een foutief adres en/of door niet afhaling van de producten, kunnen enkel terug verzonden worden bij het opnieuw betalen van de verzend- en administratiekosten. Dit aan 9,95 euro incl btw.
  • Prijsaanvragen voor behandelingen zijn volledig gratis. Wil je echter een offerte die geldig is voor de verzekering, vragen wij hiervoor een kost van € 75,00 euro incl btw.  Betaalbaar vooraf.   Uiteraard wordt deze kost in mindering getrokken van het eindfactuur na uitvoering van de werken.
  • Acties, kits en andere voordeelbundels zijn niet mogelijk voor dealers en professionals die genieten van een bepaalde dealerkorting. Zie ook de andere voorwaarden op de laatste bladzijde van uw professionele prijslijst.

  © Alle foto’s, teksten of wat dan ook terug te vinden op onze site staat onder auteursrechterlijke bescherming van DetaileD.be. Gebruik (in originele of aangepaste vorm) is slechts toegestaan mits voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder(s) van DetaileD.be. Bij gebruik ervan dient u tevens een exemplaar van de publicatie ter goedkeuring toe te sturen en kan alleen worden toegepast mits goedkeuring EN duidelijke bronvermelding. Misbruik is strafbaar en zal indien daartoe aanleiding is, zowel civielrechterlijk als strafrechterlijk worden vervolgd. Bij ongevraagd gebruik of doorverkoop van onze teksten, foto’s of mailadressen, gaat u akkoord met betaling van het forfaitbedrag wat wij daarvoor aanrekenen.  Dit geldt ook wanneer u ons mailadres gebruikt om ongevraagd reclame te maken voor uw bedrijf, aanbiedingen te sturen, …. 

  Klachten en/of opmerkingen over beschadigde of onvolledig leveringen dienen binnen 2 dagen na ontvangst van levering naar ons gemaild te worden, met duidelijke omschrijving van de klacht en inclusief minstens 1 foto van het beschadigde/onvolledig pakket. Dat enkel en alleen naar yves@detailed.be. Klachten via facebook, sms, … worden niet behandeld en worden als ongeldig beschouwd.

  Garanties op machines en toestellen kunnen enkel behandeld worden als deze aan ons bezorgd wordt in een deftige, liefst originele verpakking, met origineel aankoopbewijs en duidelijke omschrijving over hoe het stuk gegaan is. Mail ons steeds op voorhand, stuur niet zomaar iets op. Alles wordt in onderling overleg geregeld met de leverancier, daar wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade aan het toestel, onderdelen van het toestel of aan andere zaken. We kunnen ook geen garantie geven of de verantwoordelijkheid nemen voor welke schade, direct of indirect veroorzaakt door een product of toestel, aangezien wij geen controle hebben over de wijze waarop het product of toestel gebruikt werd.  De normale garantietermijn bedraagt de wettelijke 2 jaar voor consumentenaankopen.  Indien u het toestel hebt gekocht in kader van uw professionele activiteit, en waarvoor u dus een factuur met btw-nummer ontvangen hebt, kunt u niet genieten van deze wettelijke garantie toegekend aan de consumenten. De garantieperiode is dan in overleg met de leverancier.

  Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   GDPR   |   Klachten & retourneren