DETAILED WASH

Vanaf €95
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Jij wil je auto weer helemaal proper hebben, want je hebt er zelf geen tijd of zin voor. Of je wil uw auto eens grondig proper gemaakt zien, of vanaf dan weer een nieuwe, propere start te maken in het zelf onderhouden. Dan is deze Detailed wash de juiste keuze. Uw auto wordt dan aan de binnenkant en de buitenkant grondig gewassen, met de juiste producten. Let wel, deze wasbeurt is beperkt, we gaan de lak niet polijsten. En aan de binnenkant gaan we een basis-interieurbehandeling geven, geen dieptereiniging oid. Wanneer je uw lak wel gepolijst wil zien, dan kies je beter voor het “Essential pack” of “Polish pack“.

  • Grondige wasbeurt buitenkant, inclusief ruiten, velgen en banden
  • Reinigen deurdrempels en -stijlen
  • Reinigen motorruimte
  • Aanbrengen spray-sealant
  • Stofzuigen interieur
  • Afstoffen dashboard, deurpanelen, …
detailed wash
detailed wash
detailed wash

We starten deze behandeling met het stofzuigen van het gehele interieur, inclusief vloermatjes. Dan gaan we alle plastic zoals deurpanelen en dashboard reinigen met een niet-glanzende quickdetailer voor interieur. Als het interieur proper is, starten we de exterieur reiniging. Die beginnen we steeds met het grondig reinigen van de velgen. Deze worden met de juiste reinigers en borstels proper gemaakt. De banden worden eveneens gereinigd, zodat ze terug mooi proper zijn en de wielkuipen worden grondig uitgespoeld. Nadien wordt de motorruimte en de binnenzijde van de motorkap proper gemaakt. De wagen wordt gefoamed om al het vastzittende vuil los te weken, goed nagespoeld en met verschillende zachte microvezel washandschoenen gewassen met een milde shampoo.  Als de wagen gewassen en proper is, gaan we de wagen beschermen met een silica-spraysealant, waardoor die meer vuil- en waterafstotend is. De banden worden mooi zwart gemaakt en de ramen worden aan zowel binnen- als buitenkant proper gemaakt. 
Met deze behandeling is uw auto weer helemaal proper, glanzend en waterafstotend!

f

Opties bij dit pakket

Grondige reiniging interieur vanaf €295
Ontgeuring vanaf €95
Reinigen & impregneren cabriodak vanaf €195
PPF lakbeschermingsfolie op bumper vanaf €195
PPF lakbeschermingsfolie op deurstijlen vanaf €195

}

Minimum duurtijd

3 uur tot 1 dag
s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.