Carpro Immortal PPF

The first ever instant self-healing paint protection film.

Virtueel onzichtbaar

Er is geen verschil tussen de delen die wel of niet beschermd zijn met de Carpro PPF.
De folie is volledig transparant, de glans is enorm, een absoluut minimum aan orangepeel en vrijwel onzichbare randjes. 

Nooit meer steenslag

Deze beschermfolie zorgt ervoor dat de lak beschermd is tegen steenslag. De onderliggende lak zal dus voor altijd mooi blijven. Dure repaints worden overbodig.  

Instant Self-healing

Waskrassen behoren tot de voltooid verleden tijd. Want dankzij de direct-zelf herstellende eigenschappen, verdwijnen waskrasjes onmiddellijk. Er is zelfs geen toegevoegde warmte voor nodig.

Geen snijschade

Dankzij de grote database die we hebben, gebruiken we hoofdzakelijk voorgesneden templates, zodat snijden tot een absoluut minimum beperkt wordt.

 

Maak u geen zorgen meer over de lak van uw auto met Carpro Immortal PPF

Met de Carpro Immortal Paint Protection Film kunt u zonder zorgen genieten van iedere autorit. Deze volledig doorzichtige folie biedt een beschermende laag tegen waskrassen en vuil, en heeft directe, zelfherstellende eigenschappen. Hierdoor blijft de folie voor lange jaren en jaren perfect zoals de eerste week.
Als een erkende Carpro-installateur, bieden wij een garantie van 10 jaar tegen verkleuring van deze PPF folie na de installatie. Of u nu kiest voor volledige bescherming van uw auto of specifieke delen zoals de bumper of zijschermen, bij ons is vrijwel alles mogelijk.

Carpro Immortal PPF xpel beschermfolie

Waarom kiezen wij voor Carpro Immortal?

  • Bescherming tegen steenslag, swirls, krassen, insecten en vogelkak
  • Instant zelfhelend
  • Perfect transparant en hoogglans afwerking
  • UV-beschermend, anti-yellowing
  • Vuil- en waterafstotend
  • Hydrofoob, vlekbestendig en zelfreinigend
  • Extreem laag orange-peel effect
  • Solvent-resistent
  • Lange levensduur
  • Grote database aan pre-cut templates

Installatiemogelijkheden

De prijs van PPF is afhankelijk van uw wensen: wilt u de hele auto laten beschermen of enkel bepaalde delen? Wilt u dat de folie zo min mogelijk zichtbaar is of mogen er naden zichtbaar zijn? Eén ding is zeker, als u kiest voor Carpro Immortal PPF, kunt u weer met een gerust hart de weg op. Bovendien maximaliseert u de doorverkoopwaarde van uw auto omdat uw lak voor altijd nieuw zal blijven. 

Wij maken altijd gebruik van de Carpro ImmoCut software, die bijna ieder type en model wagen in het systeem heeft staan.  Van daaruit kunnen we dan de verschillende panelen selecteren die we van PPF zullen voorzien. Met deze patronen zullen we onze snijplotter aansturen, om de PPF op maat te snijden.  Het grote voordeel hiervan, is dat we niet op of langs de lak moeten snijden en er geen (de-)montagewerk hoeven te doen. Dat kan wel betekenen dat er op sommige delen zichtbare naden zijn. Welke uiteraard altijd zo onzichtbaar als mogelijk geplaatst zullen worden.  We streven hier naar het hoogst mogelijke, gedetailleerde en virtuele onzichtbare resultaat, hou er wel rekening mee dat het Paint Protection is, en geen Paint Perfection Film.

Carpro immortal PPF bij Detailed.be Xpel
Carpro Immortal PPF Xpel prijzen mogelijkheden

Interesse in Carpro Immortal PPF op uw auto?

Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar.  Gaande van enkel de krasgevoelige, zwarte B-stijlen van de auto, beschermen van instaplijsten of bumpergoot, over enkel de voorbumper of full-front,  naar een volledige wagen die voorzien is van deze revolutionaire Paint Protection Film.

Voor alle mogelijkheden en een gepersonaliseerde prijsbepaling, neem je best contact met ons op. Liefst via email op mail@DetaileD.be of spring een keer binnen in de shop in Aarschot. Wij zullen met graagte alles bespreken.