INTERIOR PACK

Vanaf €295
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Voor iedereen die het belangrijk vindt dat zijn wagen aan de binnenkant weer helemaal proper is. De grondige reiniging zorgt ervoor dat het leder weer proper staat en niet vettig aanvoelt, dat de stoffen zetels weer perfect proper zijn, zonder vieze kringen en vlekken.
  • Stofzuigen & uitblazen interieur
  • Grondige reiniging dashboard, deurpanelen, …
  • Aanbrengen beschermende dressing
  • Reinigen lederen zetels
  • Voeden lederen zetels
  • Dieptereiniging stoffen zetels
  • Reinigen binnenzijde ramen
We starten de behandeling steeds met het grondig stofzuigen van het interieur. Hierbij gaan we ook alle hoekjes, kiertjes en het tapijt uitblazen, zodat het stof en zand uit het interieur verdwenen is.Nadien gaan we het dashboard, de deurpanelen en alle andere plastic delen grondig reinigen en beschermen met een UV beschermende dressing. De zetels worden grondig gereinigd, leder wordt tot in de nerven gereinigd en nadien gevoed. Stoffen zetels worden met een extractor gereinigd, zodat ze helemaal goed proper zijn.  Optioneel kan er gekozen worden om de dakhemel te laten reinigen en voor een ozon-behandeling. Deze ozonbehandeling zal zorgen voor alle nare geurtjes voorgoed verwijderd worden.

* Opgelet, bij ernstige vervuiling of veel hondenhaar rekenen we een supplement aan.

* Om zeker te zijn dat alle nare geurtjes verdwenen zijn, wordt aangeraden om een ozon-behandeling bij te nemen.

f

Opties bij dit pakket

Ozonbehandeling €95
Ledercoating: €245
Detailed wash: €75

}

Minimum duurtijd

1 dag
s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.