DETAILING cursussen

Ontdek de kunst van perfectie, en volg een van onze detailing opleidingen.  Van basis tot pro,  dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je alles aanleren wat je wenst.  Kijk even in het aanbod en kies de meest geschikte opleiding voor jou.  En of je nu totale beginner bent, ervaren rot of alles wat ertussen ligt. Wij passen de opleiding aan aan uw behoeftes en wensen. Zodat je na deze opleiding ook écht wat bijgeleerd hebt. 

 

Detailing Essentials
detailing cursus

Startend van een correcte wasbeurt, naar het helemaal glad zetten van uw wagen, tot de juiste keuze van bescherming. De do’s, don’ts, technieken en keuzes van producten worden hier allemaal uitgelegd.

 

Sign up

Polishing
detailing cursus

De lak van een auto helemaal krasvrij maken door middel van machinaal te polieren. Wat, hoe, waarom, wanneer,  je leert het hier allemaal.  Helemaal hands-on, zodat je het opt eind echt kunt.

 

Sign up

Interior Cleaning
detailing cursus

Interieur van uw auto reinigen stopt niet bij het stofzuigen. We gaan hier dieper in op het correct reinigen van de verschillende materialen, zodat jij het interieur perfect als-nieuw krijgt en t ook langer zo blijft.

 

Sign up

One-on-One
detailing cursus

Je wil echt uw master-skills naar boven halen, en in privé omgeving leren hoe je een auto perfect zet? van de eerste stap tot het coaten? Dan is deze meerdaagse opleiding echt iets voor jou.

 

Sign up

Opleidingen op ieders niveau.

We bieden trainingen aan voor detailers op alle niveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren professionals die al gespecialiseerd zijn in lakcorrectie en coatings.
Wat uw doelen ook zijn, wij staan klaar om u te ondersteunen bij het behalen ervan.

 

Contacteer ons

Wil jij meer weten over een van onze opleidingen, neem dan contact met ons op via email mail@detailed.be , DM op instagram @detailed_be  of spring eens binnen in onze shop.