Fietscoating 

Ride more, worry less met een beschermde fiets.

Professional bikecoating

De Carpro Professional coating zorgt voor een extreem gladde fiets, waar amper nog vuil en water zal op blijven plakken.  Handig om uw bike snel proper te maken, maar het vuil zal zich tijdens het fietsen minder snel aan de lak hechten, zodat het minder balast is. 

Essential Paint Protection Film

 Zorg ervoor dat uw steenslag- en krasgevoelige delen voor altijd mooi blijven!  We gaan de essentiele delen van de kader voorzien van de zelfhelende, doorschijnende PPF van Carpro.  Virtueel onzichtbaar en toch perfecte bescherming tegen krassen en steenslag.

Tailored protection

Wil je meer PPF dan bij het basispakket? dat kan!  We kunnen dit custom aanpassen naar uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat uw fiets perfect beschermd is met de Carpro Immortal PPF, op alle plaatsen waar jij deze bescherming wil hebben!

fietscoating keramische coating voor bikes

Professional bikecoating

Je wil met uw fiets natuurlijk liever rijden, dan poetsen. Waarom zorg je er dan niet voor dat die heel gemakkelijk proper kan gemaakt worden?
Met de Carpro Cquartz Professionele coating die wij gebruiken, zorgt voor een supergladde, glanzende en perfect vuil- en waterafstotende laag op uw favoriete bike.  We brengen deze coating niet snel-snel aan, maar wel minutieus op alle gelakte onderdelen, incl velgen, voor een perfecte bescherming.
De standtijd hiervan is afhankelijk van verschillende factoren, maar je mag toch gemiddeld twee jaar bescherrming tellen.

Prijzen vanaf €145.

Essential Paint Protection Film

Met de Carpro Immortal PPF gaan het een stapje verder dan een keramische coating. Deze zelfhelende, doorschijnende beschermfolie is virtueel onzichtbaar als die op de lak geplakt wordt. 
De folie zal de fiets beschermen tegen steenslag, vuil en krasjes die ontstaan tijdens het rijden en wassen.  
Bij dit essential pakket gaan we de meest gevoelige plaatsen voorzien van deze PPF.  We doen dit custom, zodat alles op maat gemaakt wordt van uw kader en uw wensen, anders dan de standaard, slecht voorgevormde dure stickers die de fietsverkoper erop plakt… 

Na het kleven van de folie, gaan we de hele fiets beschermen met de Professionele Carpro coating.

 

Prijzen vanaf €495.

 

bikeprotection ppf fiets xpel folie bescherming
custom tailored ppf xpel beschermfolie fiets bike

Tailored protection

Uw fiets ziet meer af dan op de plaatsen die we bij het essential pakket aanbieden, of je wil gewoon nog meer delen beschermd zien met de Carpro Immortal PPF?  Dan is de Tailored protection de juiste keuze. We kleven zoveel PPF op uw fiets als je wil, natuurlijk binnen de mogelijkheden van de folie.

Vooral aan te raden bij een frame van carbon, omdat schades daar moeilijk, tot niet te herstellen zijn.  

Na het plaatsen van de PPF, gaan we de hele kader uiteraard nog voorzien van de professionele Cquartz keramische coating, voor optimale bescherming!

 

Prijzen vanaf €895.