EXTRA SERVICES

PPF Paint Protection Film

Vanaf €195

PPF, in de volksmond ook wel Xpel genoemd, is een sterke, flexibele, doorschijnende folie die op de lak gekleefd wordt. Het voordeel aan deze folie is dat die de lak perfect beschermd tegen steenslag en vandalisme.  De folie kan op de volledige wagen, of op een deel ervan. Bijvoorbeeld enkel de voorbumper. Deze PPF folie beschikt over een toplaag met speciale elastomerische polymeren, die “healen”, waardoor lichte (was)krassen vanzelf verdwijnen.  De folie heeft een garantie van maar liefst 10 jaar tegen vergelen, afpellen, vlek- en waasvorming.

Deze zelfhelende PPF folie raden we zeker aan voor de zwarte pianolak delen, zoals B-stijlen.  De folie is vrijwel onzichtbaar en zorgt ervoor dat deze zwarte delen voor extreem lange tijd krasvrij blijven.

Enkele richtprijzen:
   – Deurstijlen: vanaf €145
   – Bumpergoot: vanaf €195
   – Front: vanaf €1995
   – Full car: vanaf €5995

Contacteer ons voor de mogelijkheden en correcte prijsofferte.

 

Reiniging cabriodak

Vanaf €245

 • Reinigen cabriodak
 • Impregneren cabriodak
 • Wasbeurt wagen

We gaan het cabriodak hier grondig reinigen, met verschillende zachte borstels, zodat al het vuil loskomt. Dat vuil gaan we goed afspoelen. Het dak wordt dan goed gedroogd en in twee lagen geimpregneerd, zodat het weer helemaal vuil- en waterafstotend is.  Nadien wordt de wagen nog een keer goed gewassen, zodat de wagen weer helemaal proper is.

Ontgeuring interieur

Vanaf €95

 • Stofzuigen interieur
 • Verwijderen losse tapijten
 • Ozonbehandeling van 12u
 • Verluchten interieur
 • Terugplaatsen losse tapijten

Wanneer het interieur onaangenaam ruikt, zelfs na reinigen van het interieur, is er maar één oplossing. En dat is de geur te verwijderen, niet te maskeren. Onze ozongenerator gaat deze slechte geuren permanent verwijderen. Aan te raden is om de interieurfilter nadien nog te vervangen.

We gaan eerst het interieur stofzuigen en alle losse delen gaan we uit de wagen halen. De ozon-generator word dan voor 12u in de wagen geplaatst, zodat die alle geurtjes kan verwijderen. Na het verluchten van het interieur, gaan we de losse tapijten weer terug plaatsen en kan de wagen afgehaald worden.

Koplamp herstelling

Vanaf €95

 • Reinigen en ontvetten koplampen
 • Afplakken carrosserie
 • Koplamp in verschillende stappen schuren
 • Koplamp in verschillende stappen polijsten
 • Aanbrengen bescherming

De plastic koplampen die vergeeld zijn kunnen we met deze behandeling weer als nieuw krijgen. We gaan de koplamp eerst goed ontvetten en alle rondliggende delen afplakken. Nadien schuren we de koplampen en polieren we ze helemaal, tot ze weer glanzen. De koplampen krijgen dan een UV beschermende coating, zodat ze er weer jaren tegenaan kunnen.

Het polieren van de koplampen is ook geschikt als uw wagen afgekeurd is op de technische controle omwille van de staat van het dimlicht. Door de dofheid van het glas is het lichtbeeld niet helder meer en krijg je een wazig lichtbeeld. Het polijsten van de dimlichten zal ervoor zorgen dat er opnieuw een mooi lichtbeeld verkregen wordt, wat uiteraard een stuk voordeliger is dan nieuwe koplampen te plaatsen.

s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.