POLISH PACK

Vanaf €745
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen en je je stoort aan de (was)krassen op de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten, om de lak nadien zelf altijd mooi te gaan behandelen, kan je best kiezen voor dit pakket, het polijsten van de wagen. Wil je gaan voor een duurzame (quartz) bescherming, kies je beter  voor het coating-pack.

Wil je gaan voor een duurzame (quartz) bescherming, kies je beter  voor het Coating Pack.

  • Grondige wasbeurt buitenkant, incl ruiten, velgen en banden.
  • Reinigen deurdrempels en -stijlen
  • Reinigen motorruimte
  • Verwijderen teerresten en contaminaties
  • Grondige lakcorrectie voor het verwijderen van krassen, swirls en andere lichte beschadigingen
  • Waxbehandeling van de lak
  • Aanbrengen velgenwax, tyregel, beschermen rubbers, …
  • Glasverzegeling op de ramen
We starten de behandeling steeds met het grondig reinigen van de velgen. Deze worden zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde gereinigd. De banden worden eveneens gereinigd, zodat ze terug mooi proper zijn.  Nadien wordt de motorruimte en de binnenzijde van de motorkap proper gemaakt, en voorzien van een siliconenvrije dressing.  De wagen wordt gefoamed om al het vastzittende vuil los te weken, goed nagespoeld en met verschillende zachte microvezel washandschoenen gewassen met een milde shampoo.  Nadien verwijderen we alle teerresten en andere vervuiling door middel van een clay-behandeling. Hierdoor wordt de lak weer superglad, zoals de lak hoort te zijn.  We gaan dan over tot een grondige polijstbehandeling van de lak. Hiermee brengen we da lak weer tot op glans en verdwijnen de krasjes en andere storende lakschades van de lak. Als dat allemaal klaar is, brengen we een goede bescherming op de wagen, onder de vorm van een sealant en wax. Banden, rubbers en wielkuipen worden weer mooi zwart gemaakt, en den velgen krijgen een glansversterkende en beschermende velgenwax over zich. Hierdoor krijg je de velgen veel makkelijke proper in de toekomst.
De ramen worden zowel aan de binnen- als buitenkant gereinigd en de buitenkant krijg een glasverzegeling, zodat ze weer helemaal water- en vuilafstotend zijn.

 

f

Opties bij dit pakket

Grondige reiniging interieur vanaf €295
Ontgeuring vanaf €95
Reinigen & impregneren cabriodak vanaf €245
SiC coating: €195
Dlux wheelcoating: €195
PPF inlaadzone: €195
PPF deurlijsten: €195

}

Minimum duurtijd

1 dag
s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.