DETAILING SERVICES

Because we all want to shine...
Detailed wash gedetaileerde handwasbeurt

Detailed wash

Vanaf €75

Laat uw auto door ons wassen!  Met ons oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten, zal uw auto nog nooit zo proper geweest zijn als na deze behandeling.  De wagen blijft langer proper, zodat je minder vaak zelf moet wassen, en lang kunt genieten van een schone auto. 

 

Detailed wash gedetaileerde handwasbeurt one step polish

Essential Pack

Vanaf €395

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen, en/of als je lak ruw staat en je die weer helemaal glad wil krijgen.  Dit pakket is eveneens geschikt als winterbehandeling of lentekuur, om zo respectievelijk je wagen goed te beschermen voor de aankomende wintermaanden, of om je wagen weer helemaal glad en glanzend te zetten voor het mooie weer, zodat je weer trots met een glanzende wagen kunt rondrijden. In de volksmond wordt dit pakket ook al wel eens “simoniseren” genoemd.

Wanneer je alle krassen wil laten verwijderen, is het beter te opteren voor het Polish Pack of het Coating Pack.

polish pakket polierpakket detailing

Polish Pack

Vanaf €745

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen en je je stoort aan de (was)krassen op de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten, om de lak nadien zelf altijd mooi te gaan behandelen, kan je best kiezen voor dit pakket, het polijsten van de wagen.

Wil je gaan voor een duurzame bescherming, kies je beter  voor het Coating Pack

coating pakket detailing polieren keramische coating cquartz

Coating Pack

Vanaf €1245

Wie zijn wagen weer helemaal glad en glanzend wil, en zich stoort aan de (was)krassen en swirls in  de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten. Dit met een bescherming die meer dan 2 jaar lang op blijf. Dan is dit pakket echt de keuze die je moet maken.

new car pakket nieuwe auto bescherming keramische coating cquartz

New Car Pack

Vanaf €945

Heb je een nieuwe wagen gekocht en je wil die showroomstaat behouden? Of de wagen zelfs in een nog betere staat laten zetten, met een quartz bescherming die meer dan 2 jaar op je lak blijft? Dan kies je voor dit pakket. Optimaal is het als de wagen nog maar enkele weken oud is. Bij wagens die al wat ouder zijn, kan het nodig zijn dat we in één of meerdere stappen moeten polijsten om de lak helemaal strak te zetten.

interieurpakket detailing detailed interieur ledercoating stof reinigen

Interior Pack

Vanaf €295

Voor iedereen die het belangrijk vindt dat zijn wagen aan de binnenkant weer helemaal proper is. De grondige reiniging zorgt ervoor dat het leder weer proper staat en niet vettig aanvoelt, dat de stoffen zetels weer perfect proper zijn, zonder vieze kringen en vlekken. Eventueel met coating bescherming na het reinigen.

PPF Paint Protection Film

Bescherm de lak van uw auto met deze revolutionaire beschermfolie. Krassen en steenslag zijn verleden tijd met de Carpro Immortal PPF. Virtueel onzichtbaar, instant zelfhelende effect. perfect glanzend en doorzichtig. 
De mogelijkheden zijn legio,  van kleine onderdelen, over interieurdelen, voorkant van de wagen of zelfs de hele auto.  

fietscoating ppf cquartz finest bike coating

Fietscoating

Vanaf €145

Bescherm uw fiets op de beste manier. Door middel van de Carpro professionele coatings, eventueel aangevuld met de Carpro Immortal PPF beschermfolie.  Uw fiets zal langer mooi blijven, gemakkelijker te onderhouden zijn, en langer proper blijven. 

detailing opleiding detailcursus poliercursus leren autodetailen

Detailing opleidingen

Wil jij leren hoe je volgens de regels van de kunst uw auto perfect detailed? Welke producten er allemaal zijn en welke je nodig hebt?   Of hoe je een auto perfect poliert, alle krassen weghaalt zonder schade te maken?   Of verkies je om te leren hoe je een interieur weer in nieuwstaat zet?  
Wij kunnen je daarbij helpen! Kijk ons aanbod aan detailing cursusen, schrijf je in en leer ongelofelijk veel bij.

extra detailing services

Extra services

Het stopt niet bij enkel bij de grotere projecten.  Je kan bij ons gerust langskomen voor een persoonlijke aanpak. Wil je bijvoorbeeld uw koplampen terug als nieuw laten zetten, uw interieur laten ontgeuren of uw cabriodak laten reinigen en beschermen?  Of nog  iets anders?  Laat het dan zeker weten, en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.