DETAILING SERVICES

Because we all want to shine...

Essential Pack

Vanaf €395

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen, en/of als je lak ruw staat en je die weer helemaal glad wil krijgen.  Dit pakket is eveneens geschikt als winterbehandeling of lentekuur, om zo respectievelijk je wagen goed te beschermen voor de aankomende wintermaanden, of om je wagen weer helemaal glad en glanzend te zetten voor het mooie weer, zodat je weer trots met een glanzende wagen kunt rondrijden. In de volksmond wordt dit pakket ook al wel eens “simoniseren” genoemd.

Wanneer je alle krassen wil laten verwijderen, is het beter te opteren voor het Polish Pack of het Coating Pack.

Polish Pack

Vanaf €695

Als je vind dat je lak weer die extra glans moet krijgen en je je stoort aan de (was)krassen op de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten, om de lak nadien zelf altijd mooi te gaan behandelen, kan je best kiezen voor dit pakket, het polijsten van de wagen.

Wil je gaan voor een duurzame (quartz) bescherming, kies je beter  voor het Coating Pack

Coating Pack

Vanaf €1095

Wie zijn wagen weer helemaal glad en glanzend wil, en zich stoort aan de (was)krassen en swirls in  de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten. Dit met een bescherming die meer dan 2 jaar lang op blijf. Dan is dit pakket echt de keuze die je moet maken.

New Car Pack

Vanaf €895

Heb je een nieuwe wagen gekocht en je wil die showroomstaat behouden? Of de wagen zelfs in een nog betere staat laten zetten, met een quartz bescherming die meer dan 2 jaar op je lak blijft? Dan kies je voor dit pakket. Optimaal is het als de wagen nog maar enkele weken oud is. Bij wagens die al wat ouder zijn, kan het nodig zijn dat we in één of meerdere stappen moeten polijsten om de lak helemaal strak te zetten.

Interior Pack

Vanaf €295

Voor iedereen die het belangrijk vindt dat zijn wagen aan de binnenkant weer helemaal proper is. De grondige reiniging zorgt ervoor dat het leder weer proper staat en niet vettig aanvoelt, dat de stoffen zetels weer perfect proper zijn, zonder vieze kringen en vlekken.

Complementary Services

Bekijk de pagina om te kijken welke extra services kunnen gecombineerd worden met je favoriete pakket, of losstaand gekozen kunnen worden.

Het werk moet niet enkel bij lakbehandelingen blijven, zo kan je opteren om bijvoorbeeld je motorruimte te laten reinigen of om enkel je cabriodak te laten reinigen en impregneren om het waterafstotend te maken.

Je interieur kan ontgeurd worden door middel van een ozon-apparaat, je kan kiezen voor een zelfhelende steenslagfolie op delen van, of je gehele wagen. Of voor het herstellen van koplampen, zodat je weer door de technische keuring geraakt.  Ben je op zoek naar nog wat specifiekers? Laat het dan zeker weten, dan bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Business 2 Business

Wij zijn werkzaam bij verschillende bedrijven, consessiehouders, 2dehandsgarages, carrosseriebedrijven, …  voor het behandelen van de wagens. Dit op alle vlakken, gaande van het reinigen en showroom klaarzetten van nieuwe wagens, waterless-wash van de wagens in de showroom, polijsten van tweedehandswagens, interieurreiniging, plaatsen duurzame lakverzegeling, enzoverder.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan steeds voor een win-win situatie en een grote klanttevredenheid!

s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.