NEW CAR PACK

Vanaf €945
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Heb je een nieuwe wagen gekocht en je wil die showroomstaat behouden? Of de wagen zelfs in een nog betere staat laten zetten, met een quartz bescherming die meer dan 2 jaar op je lak blijft? Dan kies je voor dit pakket. Optimaal is het als de wagen nog maar enkele weken oud is. Bij wagens die al wat ouder zijn, kan het nodig zijn dat we in één of meerdere stappen moeten polijsten om de lak helemaal strak te zetten.
Dit pakket is ook geschikt voor wagens met een matte lak!

  • Grondige wasbeurt buitenkant, incl ruiten, velgen en banden
  • Reinigen deurdrempels en -stijlen
  • Verwijderen teerresten en contaminaties
  • Eenstaps lakcorrectie
  • Cquartz Finest glasscoating voor de lak
  • Cquartz Dlux coating voor plastic
  • Aanbrengen bandendressing, …
  • Glasverzegeling op de ramen

We starten de behandeling steeds met het grondig reinigen van de velgen. Deze worden zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde gereinigd. De banden worden eveneens gereinigd, zodat ze terug mooi proper zijn.  De wagen wordt gefoamend om al het vastzittende vuil los te weken, goed nagespoeld en met verschillende zachte microvezel washandschoenen gewassen met een milde shampoo.  Nadien verwijderen we alle teerresten en andere vervuiling door middel van een clay-behandeling. Hierdoor wordt de lak weer superglad, zoals de lak hoort te zijn.  We gaan dan over tot een éénstaps polijstbehandeling van de lak. Hiermee brengen we da lak weer tot op glans en verdwijnen de krasjes en andere storende lakschades van de lak. Als dat allemaal klaar is, brengen we een goede bescherming op de wagen, onder de vorm van een glascoating. Deze coating zorgt voor een bescherming van 2 jaar. Dus 2 jaar lang is je wagen superglanzend en vuil-en waterafstotend. Banden, rubbers en wielkuipen worden weer mooi zwart gemaakt, en de velgen krijgen een glansversterkende bescherming over zich. Hierdoor krijg je de velgen veel makkelijke proper in de toekomst.
De ramen worden zowel aan de binnen- als buitenkant gereinigd en de buitenkant krijg een glasverzegeling, zodat ze weer helemaal water- en vuilafstotend zijn.

f

Opties bij dit pakket

Grondige reiniging interieur vanaf €295
Ontgeuring vanaf €95
Reinigen & impregneren cabriodak vanaf €245
SiC coating: €195
Dlux wheelcoating: €245
Ledercoating: €195
PPF inlaadzone: €195
PPF deurlijsten: €195

}

Minimum duurtijd

2 dagen

s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch, in de shop of als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het station van Aarschot.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.