COATING PACK

Vanaf €845
Reserveer dit pakket

Wanneer kies je voor dit pakket?

Wie zijn wagen weer helemaal glad en glanzend wil, en zich stoort aan de (was)krassen en swirls in  de lak en je de wagen dus weer helemaal in showroomstaat wil laten zetten. Dit met een bescherming die meer dan 2 jaar lang op blijf. Dan is dit pakket echt de keuze die je moet maken.
  • Grondige wasbeurt buitenkant, incl ruiten, velgen en banden
  • Reinigen deurdrempels en -stijlen
  • Reinigen motorruimte
  • Verwijderen teerresten en contaminaties
  • Grondige lakcorrectie voor het verwijderen van krassen, swirls en andere lichte beschadigingen
  • Cquartz Finest glasscoating voor de lak
  • Cquartz Dlux coating voor velgen en plastic
  • Aanbrengen tyregel, …
  • Glasverzegeling op de ramen
We starten de behandeling steeds met het grondig reinigen van de velgen. Deze worden zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde gereinigd. De banden worden eveneens gereinigd, zodat ze terug mooi proper zijn.  Nadien wordt de motorruimte en de binnenzijde van de motorkap proper gemaakt.  De wagen wordt gefoamed om al het vastzittende vuil los te weken, goed nagespoeld en met verschillende zachte microvezel washandschoenen gewassen met een milde shampoo.  Dan verwijderen we alle teerresten en andere vervuiling door middel van een clay-behandeling. Hierdoor wordt de lak weer superglad, zoals de lak hoort te zijn.  We gaan dan over tot een grondige polijstbehandeling van de lak. Hiermee brengen we da lak weer tot op glans en verdwijnen de krasjes en andere storende lakschades van de lak. Als dat allemaal klaar is, brengen we een goede bescherming op de wagen, onder de vorm van een glascoating. Deze coating zorgt voor een bescherming van 2 jaar. Dus 2 jaar lang is je wagen superglanzend en vuil-en waterafstotend. Banden, rubbers en wielkuipen worden weer mooi zwart gemaakt, en den velgen krijgen een glansversterkende en beschermende velgencoating over zich. Hierdoor krijg je de velgen veel makkelijke proper in de toekomst.
De ramen worden zowel aan de binnen- als buitenkant gereinigd en de buitenkant krijg een glasverzegeling, zodat ze weer helemaal water- en vuilafstotend zijn.

Als optie is het mogelijk om een meerlaagse N-XTC coating te laten aanbrengen in plaats van de Cquartz Finest glascoating. Deze meerlaagse coating hardt veel meer uit en geeft zo een langdurige bescherming en betere bescherming tegen lichte krassen. Wanneer je deze coating met heet water gaat wassen, gaan de licht krasjes zelfs wegtrekken, dankzij de zelfhelende eigenschappen van deze N-XTC coating.

 

f

Opties bij dit pakket

N-XTC coating vanaf €195
Grondige reiniging interieur vanaf €195
Ontgeuring voor €60
Reinigen & impregneren cabriodak vanaf €90
Ledercoating vanaf €75
}

Minimum duurtijd

2 dagen
bij N-XTC coating 3 dagen
s

Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel telefonisch als via mail gemaakt worden.  Wij vertrouwen er wel op dat u de gemaakte afspraken naleeft.

Wij hebben geen vervangwagen, maar kunnen u desgewenst wel met onze eigen wagen brengen/halen aan het Station van Begijnendijk, Aarschot of Heist-op-den-Berg.  Het is ook mogelijk om onze elektrische step te lenen, hiermee kan je je gemakkelijk 25km verplaatsen.  Deze dient wel gereserveerd te worden.