Carpro Cquartz Finest Reserve auto coating

DetaileD.be High-end & Bespoke Car Detailing
Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij eenn gecertificeerd installateur van de Carpro Cquartz Finest Reserve, Cquartz Professional en Dquartz Nano diamond quartz fusion coating.  Deze keramische coatings, ook wel bekend als glascoating of nanocoating, vormt een uiterst duurzame beschermlaag bovenop de bestaande lak van uw auto. Deze laag hecht zich steving aan de lak en heeft bij juist onderhoud, een realistische standtijd van +3 jaar. Dit is aanzienlijk langer dan traditionele waxen of sealants.

Het laten aanbrengen van de Carpro coatings biedt tal van voordelen. Niet alleen maakt de keramische coating het onderhoud van uw auto aanzienlijk gemakkelijker, ook blijft de lak veel langer proper. Dit dankzij de uitstekende eigenschappen op gebied van vuil- en waterafstotendheid. Bovendien geeft de coating uw auto een opvallende diepte en glans, en behoudt deze de ‘als nieuw’ uitstraling voor deze jaren. 

Extreme glans

De Carpro Cquartz Finest coating zorgt voor een ongeziene glans, die je telkens zal erbazen.  De  Dquartz coating zorgt voor een nog meer candy-like diepteglans 

Zelfreinigend

De coating zorgt voor een extreem vuil- en waterafstotend effect van de wagen. Het water zal zich mooi in bolletjes (beading) op de lak vormen, en zo het vuil veilig mee van de wagen laten rollen.

Superieure bescherming

Coatings zorgen ervoor dat uw lak beschermd zal blijven. Vuil- en waterafstotend. Maar ook beschermd tegen dof worden, fading en schade door UV straling, zout, zure regen, straatvuil en veel veel meer.

Bescherm uw auto met een keramische coating

Coating pakket

 • Grondige wasbeurt
 • Meerstaps polijstbeurt
 • Verwijderen van de (was)krassen
 • Meerlaagse coating
 • Optimale glans en superieure bescherming
 • Aanbevolen voor gebruikte auto’s
Meer informatie

 

 

New car coating

 • Grondige, ontvettende wasbeurt
 • 1 stap polijsten
 • Verwijderen van lichte krasjes
 • Meerlaagse coating
 • Optimale glans en superieure bescherming
 • Aanbevolen voor nieuwe auto’s
Meer informatie

 

 

Wheel coating

 • Reinigen van de velgen
 • Meerlaagse coating
 • Geschikt voor nieuwe en gebruikte velgen
 • Langer proper, makkelijker te reinigen
 • Glansversterkend
 • Ook geschikt voor matte velgen

 

 

 

Level up your protection

Standaard, bij iedere behandeling met een coating, opteren we voor een dubbele laag Cquartz Finest Reserve coating op de lak.  Deze keramische coating is de meest vuil- en waterafstotende coating die op de markt verkrijgbaar is. Zeker de juiste keuze om enkel voor deze coating te gaan. Maar je kunt ook kiezen voor deze te upgraden.

DQUARTZ + CQFR

Met een dubbele laag Dquartz Diamond infused coating, die we aanbrengen voor we de Cquartz Finest Reserve coating aanbrengen, gaat de lak een extreem sterke candy-gloss krijgen. De Dquartz coating heeft ook als eigenschap dat het de lak wat sterker en harder maakt, waardoor de lak veel krasvaster wordt. De combinatie DQ +  CQFR is een leuke keuze voor donkere of speciale kleuren, of voor krasgevoelige lakken. De standtijd van de coating gaat verlengd worden dan wanneer we enkel de CQFR aanbrengen.

CQFR + SiC coating

Op zich performed de Cquarts Finest Reserve coating al extreem goed en maakt die de lak ook heel mooi glad. Maar, veel mensen missen dat zijdezachte gevoel bij een coating. Wil jij dat ook? dan is het zeker een meerwaarde om bovenop de dubbele laag CQFR, nog een extra laag Cquartz SiC te laten aanbrengen.
Het zachte en gladde gevoel van de lak wordt hierdoor versterkt, en de standtijd van deze coatingcombinatie wordt eveneens verlengd.

Carpro coatings

Interesse in een Carpro Keramische coating?

Heeft uw auto nog  altijd geen Carpro bescherming? Dan is het nu wel dé ideale moment om ervoor te gaan. Dankzij onze jarenlange, dagelijkse ervaring met detailing en coatings, geven wij uw wagen de allerbeste zorgen. Geen loze beloftes, geen verkoopstrucjes of geldklopperij bij ons. Wij zullen op basis van uw wensen de mogelijkheden bespreken en een correct pakket of behandeling voorstellen. Uw auto zal veilig in onze unieke werkruimte verblijven en het resultaat zal veel mooier zijn dan je ooit had kunnen dromen.

Voor alle mogelijkheden en een gepersonaliseerde prijsbepaling, neem je best contact met ons op. Liefst via email op mail@DetaileD.be of spring een keer binnen in de shop in Aarschot. Wij zullen met graagte alles bespreken. 

 

Andere oppervlakken coaten

Niet alleen de lak van uw auto kan beschermd worden, we hebben bij Carpro een hele hoop oppervlakte-specifieke coatings beschikbaar, welke uiteraard optioneel mee genomen kunnen worden bij een gekozen behandeling, of als stand-alone behandeling.

PPF & wrap coating

CarPro Skin is een coating die speciaal ontwikkeld is voor het coaten van PPF (Paint Protection Films), vinyl folies, wraps en clearbra.

De grootste vijand van ppf, wraps en andere beschermfolies, is schade door UV straling. De Carpro Skin heeft als een van de belangrijkste eigenschappen dat het sterke UV blockers bevat, die uw beschermfolie zullen beschermen.Dit product zal de wrap enorm glad en vuil- en waterafstotend maken, waardoor onderhoud van uw folie veel gemakkelijker gaat. Kan ook perfect aangebracht worden op matte of satijn wraps.

Velgen en kunststof coating

Cquartz Dlux coating beschermt en herstelt de originele uitstraling van kunststof trims, plastic en sierlijsten tegen dof worden door UV straling.  Dit unieke product is een wax of dressing, maar wel een glascoating die een landurige bescherming geeft aan uw kostbare velgen en kunststof delen.
De velgen worden grondig proper gemaakt en ontvet. Vervolgens wordt de Cquartz Dlux coating aanbegracht op de buiten- en binnenkant van de velgen. De hydrofobe eigenschappen van deze coating voorkomen dat het hardnekkige remstof zich vastzet op de velgen.
De gemiddelde levensduur van deze coating zit rond de 12 maanden.

coating Autoruiten

Zorgt voor maximale zichtbaarheid tijdens winterse of regenachtige omstandigheden. Bij een snelheid vanaf ±80 km/u glijdt het water letterlijk van de ramen af. Hierdoor hoef je uw ruitenwissers bijna niet meer te gebruiken. 
We behandelen zowel de voorruit, zijruiten als de spiegels van de wagen

Gemiddelde levensduur: tot 12 maanden op voorraam, tot 24 maanden op zijramen en spiegels.

Leder coating

Door in- en uitstappen in uw wagen wordt uw leder al snel vuil en gaat het sneller blinken.  Dankzij de leder coating zal uw leder veel langer proper blijven, minder snel gaan glanzen en krijg je het veel gemakkelijker proper.  Simpelweg met een vochtige doek of een klein beetje interieur quickdetailer gebruiken om uw leder weer helemaal proper te krijgen.

Bij deze behandeling wordt het leder gereinigd, ontvet en brengen we de coating aan op alle lederen delen van uw interieur

Cabriodak, stof en Alcantara coating

Uw cabriodak ziet evenveel af als de rest van uw lak, dus is het aangewezen om dat ook geregeld te behandelen en te beschermen.  We gaan hierbij uw dak grondig schoonmaken, ontvetten en voorzien van meerdere lagen Cquartz Fabric coating.  Deze cabriodak coating bevat UV blockers, waardoor uw cabriodak minder snel gaat verkleuren, en het meer vuil- en waterafstotend wordt. Aan te raden bij zowel nieuwe als gebruikte wagens.  Gemiddelde levensduur: 12 maanden.

Ook uw stoffen of alcantara interieur en vloermatjes kunnen de juiste bescherming gebruiken. Hierdoor gaan vloeistoffen minder snel in de vezels trekken, waardoor het interieur langer als nieuw zal blijven.

Rubber coating

Heb je rubberen raamomlijstingen, of grote rubberen delen op uw wagen, dan is het een goed idee om deze ook te laten coaten. Het rubber zal mooier zwart worden en er langer als nieuw uitzien. Deze coating is ook bruikbaar op banden, waardoor deze minder snel bruinig gaan worden, en je minder dressings moet gaan gebruiken.