Een nieuwe wagen is niet zomaar een andere wagen, het is een welbedachte beslissing en investering. Niet iets wat je zomaar snel even koopt zoals het pakje kauwgom aan de kassa.
Dus, waarom zou je het dan niet perfect willen beschermen en onderhouden zoals alle andere dure zaken die je aangekocht hebt.

Het is een beetje zoals een nieuw paar speciale, dure schoenen kopen, je wil die zo lang mogelijk nieuw houden en dus ga je die waarschijnlijk beschermen met een product om de schoenen vuil- en waterafstotend te maken. Dus de vraag is, waarom zou je dat niet doen met jouw nieuwe auto? Die kost een heel pak meer en de bedoeling is toch om jouw auto minstens evenlang, dan niet langer te gebruiken als de schoenen.

Nadat je de auto besteld hebt, gaat de verkoper nog proberen om meer geld uit je zakken te halen en zal hij jou één of andere behandeling voorstellen die ze al jaren aan de mensen proberen aan te smeren. Een product dat sneller van de lak af gewassen wordt, dan dat de poetsvrouw het zal kunnen aanbrengen. Dus waarom zou je daar je centen in steken?

Maar autodetailing of bescherming is niet meer zoals vroeger, bijvoorbeeld uw auto ‘twee keer per jaar simoniseren’. De technologie van vandaag zorgt ervoor dat we de wagen niet meer om de zoveel tijd moeten simoniseren of waxen. Tegenwoordig is er de technologie van de keramische coatings, lakbeschermingen die superlang op de lak blijven. Coatings van Carpro bijvoorbeeld, degene waar wij mee werken. Deze behoren tot de betere coatings die op de markt zijn en zorgen ervoor dat jouw nieuw aangekochte wagen extreem lang vuil- en waterafstotend zal zijn en blijven. Concreet zal jouw wagen (niet alleen de lak, maar ook de velgen en ramen) veel langer proper blijven en zal je die met minder moeite en tijd proper kunt maken.

Je hoort de term ‘bescherming’ en ‘coating’ tegenwoordig enorm veel, maar deze woorden worden de laatste tijd voor allerhande types beschermingen gebruikt, om toch maar meer te willen verkopen of mensen geld uit hun zakken te slaan.
Bij Carpro is dat anders, hun coatings zijn beschermlagen die al jarenlang hun kwaliteit en standtijden bewezen hebben. Ze werken dus écht en houden extreem lang stand. Dus je krijgt bij ons niet zomaar een bescherming, glanzende wagen en/of dure papieren en loze garantie. Je krijgt véél meer.

Zo gaan we de coating niet zomaar aanbrengen. We gaan de wagen heel grondig reinigen, niet snel-snel zoals bij de garages gebeurd. Dan gaan we de wagen een glansversterkende polijstbeurt geven om de lak helemaal perfect te zetten en dan pas gaan we de beste bescherming voor je nieuwe wagen aanbrengen.

Met de Cquartz Finest Reserve coating die wij – al jarenlang- aanbrengen, krijgt de auto een extra, harde, keramische laag bovenop de laklaag. Een beetje zoals een extra sterke vernislaag, die door ons aangebracht wordt met een speciale applicator. Deze extra laag zal voorkomen dat UV stralen, vogelkak en andere vervuiling de lak zal gaan aantasten, zodat de lak niet dof gaat worden.
De coating zorgt dus voor een een extra glansversterkende laag van ongeveer 3 micron op de lak, die zal helpen om de lak nieuw te houden voor de volgende jaren.

Allemaal goed en wel. maar wat betekent dat nu in de echte wereld?

Simpel verteld, het New Car Pakket met Cquartz Finest Reserve coating maakt dat jouw wagen er prachtig gaat uitzien, en zo zal blijven voor de volgende jaren.
De auto zal helaas nog wel vuil worden, maar dankzij de apolaire (of anti-adhesie) eigenschappen van de Cquartz coating zal het vuil zich niet meer zo goed kunnen hechten aan de lak. Het zorgt ervoor dat de look van uw nieuwe auto voor jarenlang stand houdt, in plaats dat jouw onbeschermde auto er al na 2-3 maanden gebruikt uit zal gaan zien. Dankzij de coating volstaat het om gewoon de auto te wassen en de auto zal er weer zo goed uitzien als toen hij onze detailing studio verliet.

Wil je meer informatie hebben over de stappen die we doen met de lak, kijk dan zeker eens op volgende link: https://www.detailed.be/new-car-pack/

Je kan uiteraard ook altijd een mailtje sturen naar yves@detailed.be voor meer informatie, of voor een afspraak om even langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

Alle behandelingen en PPF (paint protection film) installaties worden uitgevoerd in onze werkplaats in Ramsel. Daar kunnen we zorgen dat uw wagen met de juiste zorg, in optimale omstandigheden behandeld wordt, zodat jouw wagen voor jaren beschermd zal blijven.