LHR 21 mark III

Met zijn 21mm uitslag en de 150mm bacingplate is de LHR 21 MarkIII random orbital polisher de perfecte machine om groter oppervlakken te polijsten. De LHR21 mark3 poliermachine geeft de detailer de kans om de lak perfect te zetten in een minimum aan ‘passes’ en bewegingen.

De verberde effecitentie zorgt ervoor dat je méér kracht en koppel hebt op ieder oppervlak.

LHR 15 Mark III

Gebouwd om in iedere situatie te kunnen werken, is deze nieuwe LHR15 MK3 polisher de nieuwste standaard in detailing. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je zeer precies kunt werken in alle comfort. Zowel voor vlakke delen, als gebogen delen of zelfs moeilijk te bereikbare plaatsen. De LHR 15 markIII werkt op een hoger toerental, vergeleken met de LHR21 MarkII. Dit hoger toerental zorgt ervoor dat je gelijke correctie kunt verkrijgen als de 21mm, maar dit met een kleinere pad-diameter (125mm backingplate, 5,5 inch pads) en kleinere uitslag. Hierdoor is dit toestel breder inzetbaar op gebogen oppervlakken.Verbeterde ergonomie en comfort

De rubberen grip van de MarkIII zorgt voor een exceptioneel comfort voor degene die de poliermachine bedient. Minder trillingen en meer grip, zodat je meer controle hebt over de machine. De verbeterde achterkant heeft ook een deel rubber, zodat ook daar meer grip en comfort aanwezig is.

De twee, strategisch geplaatste rubberen ‘bulten’ bovenop de machine, zorgt ervoor dat de machine perfect stabiel kan neergelegd worden. Ze zorgen ook voor extra becherming als de polisher perongeluk zou vallen.

Electronic Speed Control Dial

De nieuwste snelheidsregelaar, die bovenop de machine zit, zorgt ervoor dat je het toerental véél gemakkelijker kunt gaan regelen tijdens het polijsten. Deze regelaar is ook wat groter geworden, zodat je die heel snel en makkelijk kunt regelen met uw duim, zonder dat je de snelheid kunt regelen zonder dat je de machine moet loslaten.

Progressive Trigger

Een extra laag aan controle in het verstellen van de snelheid, is de nieuwe trigger, waarmee je het toerental ook nog eens kunt wijzigen. Extra handig op moeilijk bereikbare plaatsen.

Design

De aandacht voor detail is iets dat veel belangrijker is dan gewoon een interessant en aantrekkelijke look. Ieder detail, zoals de rubberen delen is het resultaat van een zoektocht naar verbetering en vooral dankzij het luisteren naar de feedback van iedere Rupes gebruiker.


De Meest efficiente motor in zijn klasse.

De enorm efficiente motor van de MarkIII Bigfoot Random Orbit Polishers geven een snelheid tussen de 3000 en 4500 toeren voor de 21mm modellen en eentje van 3000 tot 5200 toeren voor de 15mm modellen. De specifiek in-house ontwikkelde én gemaakte motor van Rupes zorgt voor een enorm hoog koppel in vergelijking met juist de 500watt motor.
Dit zorgt ervoor dat Rupes de meest efficiente motor heeft in de dual action polishers die er momenteel op de markt zijn.


Technische data
LHR 21 Mark III


* 150mm (6 inch) backing plate
* uitslag: 21mm
* power: 500Watt
* toerental: 3000-4500
* gewicht: 2,7 kg
* M8 backing plate schroedraad
* 9m snoerlengte
Technische data
LHR 15 Mark III


* 125mm (5 inch) backing plate
* uitslag: 15mm
* power: 500Wat
* toerental: 3000-5200
* gewicht: 2,6 kg
* M8 backing plate schroefdraad
* 9m snoerlengte