Wij zijn verhuisd! En dat is groot nieuws, want na 13 jaar heb ik de poort in Ramsel voorgoed achter me dichtgedaan en verwelkom ik jullie in een gloednieuw, volledig ingericht pand in Aarschot.

The DetaileD.be pleasure store.

Het leukste is natuurlijk de volledig ingerichte detailshop. Jullie kunnen je hier naar hartelust komen uitleven.  Alle producten en accessoires staan goed uitgestald, je kan alles zien, ruiken, voelen en zelfs proeven als je wil. Of als je graag eens een productje of machine uittest, dan kan dat allemaal!
Alle leuke spullen van Chemical Guys, Carpro, Workstuff, Kenotek, … zijn voldoende op voorraad, dus je kan dit ook direct kopen.

Waszone

Onze volledig ingerichte washbay, zorgt ervoor dat we uw auto altijd in dezelfde optimale omstandigheden kunnen reinigen. Geen gedoe meer met te afhankelijk te zijn van weersinvloeden. 
Hier kunnen we keer op keer streven naar de perfectie!

Detailing Ruimtes

Niet meer één ruimte waar alles gebeurd, maar twee afgescheiden, specifieke detailingruimtes. 
De ene is ingericht voor het polijstwerk, zodat alle krasjes extra hard zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen we uw lak tot in de perfectie polieren. 
De andere is ingericht zodat we de wagens perfect stofvrij kunnen beschermen. Of dat nu gaat over het aanbrengen van sealants en waxen,  of aanbrengen van Keramische coatings, of het beschermen met PPF,  in deze ruimte kan dit allemaal proper en stofvrij gebeuren.

There’s more

Wil je tijdens kleine behandelingen liever wachten op uw auto? dat kan in onze gezellige wachtruimte. 

Dus kom zeker eens langs voor leuke productjes,  een behandeling, uitleg of tips. Of gewoon om een kijkje te komen nemen.Yves
DetaileD.be