Het Doel:

De “DetaileD Wash” kies je wanneer je geen tijd of zin hebt om je wagen zelf te reinigen of wanneer je gewoonweg je wagen eens grondig wil laten schoonmaken.

Het pakket geeft je niet enkel een een goed verzorgd exterieur, maar ook het interieur van jouw wagen wordt grondig proper gemaakt.

1. Grondige Buitenkant Reiniging: Dit omvat niet alleen het wassen van de lak na een prewash, maar ook het zorgvuldig reinigen van de ruiten, velgen en banden. Het resultaat is een exterieur dat vrij is van vlekken, strepen en vuil.

2. Interieurverzorging: Het stofzuigen van het interieur en het afstoffen en reinigen van het dashboard, deurpanelen en andere oppervlakken zorgt voor een fris en schoon interieur.

3. Bescherming: Een belangrijk aspect van de “DetaileD Wash” methode is het aanbrengen van een spray-sealant op de lak. Dit biedt niet alleen een prachtige glans, maar zorgt er ook voor dat de lak vuil- en waterafstotend wordt.

4. Detailwerk: Het pakket omvat ook het reinigen van deurdrempels en -stijlen
Ook de vaak vergeten hoekjes van de wagen zoals de deurdrempels,  -stijlen en het tankklepje, worden aangepakt. De banden worden tevens mooi zwart gemaakt.

In een notendop is de “DetaileD Wash” voor ons de basis autoverzorging die zowel de schoonheid als de levensduur van je voertuig verlengt.
Door deze methode regelmatig toe te passen, kun je er zeker van zijn dat je auto er altijd op zijn best uitziet en beschermd is tegen de elementen.

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, kan je onderstaand filmpje bekijken waarin we de “DetaileD Wash” toepassen op een Volkswagen Beetle.