Wat is nu het beste product?  of het beste van het beste?

Awel, dat bestaat niet. Er is echt niet zoiets als “het beste” of “het allerbeste” of “het beste van het beste”.  Kijk maar eens naar automerken. De ene vind BMW beter als Mercedes, terwijl de andere net omgekeerd vind. En nog een andere zweert bij VW of Audi.  En allemaal hebben ze gelijk, want naar hun normen, eisen en budget, is dat bepaalde merk echt wel het beste.  Ieder argument klopt voor de ene, maar kan volledig weerlegd worden door de andere.

Vandaar als een verkoper je verteld dat product X het beste is, en even later product Y “het beste van het beste” is, zonder daarover concrete feiten over het waarom op tafel te kunnen leggen, weet je dat hij meer aan zijn eigen portefeille aan het denken is, dan dat hij eerlijk zaken aan het doen is met jou.  Laat je dus niks wijsmaken.

Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen, en afhankelijk van de wensen die jij hebt over een product, kunnen we je het product aanbevelen dat ‘het beste’ is voor jou.

Quick Fix one product with magical powers

Verder is er geen wonderspray, wonderproduct of 1 stap product dat “magische” ingredienten heeft, waardoor het in slechts enkele seconden tijd alles doet wat jij wenst dat het doet.  Detailen is bezig zijn met je wagen en je lak. Je tijd ervoor nemen en ieder product op de juiste manier gebruiken, waardoor het het meest optimaal presteert. Waarbij alles ook weer afhangt van je eigen wensen, gevoel en budget.

De enige manier om het resultaat te krijgen wat JIJ wenst, is om bezig te zijn met de producten. Laat je desnoods bijstaan door iemand met véél ervaring. Niet door een zichzelf verklaard professionele detailer of verkoper, maar wel iemand die al jarenlang met passie zijn eigen (en anderen hun) wagens bheandeld. Laat je dus nooit iets wijsmaken door een verhaaltje op het internet, een filmpje of een (bewerkte) foto.

leer – oefen – leer – oefen – leer – oefen – leer …  is misschien wel een heel belangrijke tip!

En voor ons?

Wij gebruiken héél graag Chemical Guys, SmartWax, ODK en Carpro.  Daar zit onze liefde al jaren en wij vinden dat ‘de beste’ producten.  In onze webshop (shop.detailed.be) vind je een selectie van producten waar wij ons volledig achter kunnen zetten. De producten die wij verkopen worden door ons al jaren gebruikt. We kunnen jullie dan ook alle raad geven bij de keuze van je producten.