Wasbeurt na de CQFR behandeling.

Je hebt je wagen laten coaten, maar vraagt je natuurlijk af hoe je die nu het best wast, zodat je zo lang mogelijk geniet gaat hebben van de coating.

Uiteraard zijn borstel-carwashes en zeker de taliban-handwash-om-de-hoek uit den boze!  Deze zijn veel te agressief en gaan je coating veel sneller aantasten, waardoor ze de opgegeven standtijd van 2-3 jaar niet zal halen.  Dus, best om je wagen zelf met de hand te wassen.   Dat is geen huzarenstukje hoor. Dankzij de superieure vuil- en waterafstotende eigenschappen van de Cquartz coatings, is je wagen sowieso al veel minder vuil, en het vuil dat op de lak hangt, is véél minder hard gehecht. Door de lak met water af te spoelen, zal de wagen al grotendeels proper zijn. Toch raden we je aan om nét dat stapje extra te doen. Wassen met de 2emmer methode en washmitt, drogen met een drooghulp en droogdoek, …  zal ervoor zorgen dat je wagen in dezelfde perfecte staat blijft als toen je die komen afhalen bent. En dit voor effectief meerdere jaren. 

 

In onderstaand filmpje laten we graag zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Want zeg nu zelf, het is toch leuker om het allemaal te bekijken, dan weer de zoveelste tekst te moeten lezen.
Moest je toch nog vragen hebben, kan je ons uiteraard contacteren via de gekende kanalen, zoals bijvoorbeeld een mail te sturen naar yves@detailed.be