De Chemical Guys HydroSlick keramische wax is een product dat de kwaliteit van een coating combineert met het gebruiksgemak van een wax.

Dankzij de speciale gel-emulsie is dit een gemakkelijke light-coating die je gewoon moet aanbrengen en afvegen. De SiO2 deeltjes zorgen ervoor dat de lak een enorme glans krijgt, superglad wordt en heel mooi hydrofiel wordt. Dat wil zeggen dat het water heel mooi op de lak gaat parelen, het beading-effect, zoals dat zo mooi noemt.

KOOP HYDROSLICK HYPERWAX NU

Het aanbrengen van deze Hyperwax is supergemakkelijk. Na het grondig ontvetten van de hele auto met Chemical Guys Wipe Out spray, volstaat het om de HydroSlick Ceramic Hyperwax op een Microfiber applicator te doen. Om dan het product op een paneel van de auto aan te brengen. Werk paneel per paneel en zorg ervoor dat de HydroSlick niet de dik en egaal op de lak zit. Wacht dan niet, maar neem onmidellijk een propere microvezeldoek, zoals een Happy Ending Microfiber Towel, een El Gordo doek, of beter een Edgeless Black Coating Wipe Towel om het product af te vegen.

Als je 1 paneel klaar hebt, dan pas ga je het volgende paneel op dezelde manier behandelen. Aanbrengen en onmiddellijk afvegen. Wacht niet te lang, want dan gaat het product plakkerig aanvoelen en krijg je het er nog moeilijk vanaf.

We hebben het uiteraard ook in een filmpje gegoten, zodat je ook kunt kijken hoe deze Ceramic Wax aangebracht kan worden.