Wheel Woolies lanceert NIEUWE rood / zwarte wollen wiel Woolies.

Waarom heeft Wheel Woolies het All Black Micropile-borstelgedeelte vervangen?

Wheel Woolies hebben de afgelopen jaren een geweldige groei van hun merk meegemaakt, ze hebben ook een toenemend aantal advertenties voor zwarte reinigingsborstels voor natuurlijke wol op verschillende websites en marktplaatsen gezien. Deze zwarte wolborstels zien eruit als de originele woolies.
Dat is echter waar het eindigt. Goedkope wolborstelkits gemaakt in China komen echt niet in de buurt van dezelfde kwaliteit als de echte Wheel Woolies. Bij deze namaak borstels, wordt de wolvastgelijmd aan een stevige handgreep en zodra de lijm oplost in water valt het borstelgedeelte van zijn stokje

Omdat zwarte wolborstels er uitzien als de originele Wheel Woolies en dikwijls goedkoop zijn, hebben ze bij Wheel Woolies ontdekt dat klanten in verwarring of misleiding komen, omdat ze denken dat dit hetzelfde is als echte Wheel Woolies. Of erger nog, de verkopers maken hun wijs dat het dezelfde borstels zijn.

Wheel woolies

Om deze uitdaging aan te gaan, en om de originele Wheel Woolies te beschermen, is een nieuw ontwikkelde en onderscheidende tweekleurige micropile-vezel uitgebracht. De tweekleurige rode en zwarte microplex-vezel heeft dezelfde chemie als de volledig zwarte microfiber. De prestaties en levensduur van de rode en zwarte Wheel Woolies komen overeen met de geheel zwarte originele Wheel Woolies. Alleen de kleur is veranderd.
De originele wheel woolies die wij aanbideden, hebben bijkomend een extra, rode rubberen handgreep, zodat de borstel veel beter in je hand ligt tijdens het gebruik ervan.
We bieden de borstels niet los aan, enkel per set van 3. Omdat we van mening zijn dat geen enkele van deze 3 borstels overbodig is bij het reinigen van je velgen.

 

 

En binnenkort op voorraad, de enige echte Spoke Woolie!

Spoke Woolie by Wheel woolies