1. Nieuw in ons gamma, en exclusief voor Belgie, is ODK.

ODK is een klein merkje uit de UK, met allemaal handgemaakte producten. Zeer klein batches, maar met een extreem hoge kwaliteit. Persoonlijk gebruiken we héél graag de producten van ODK, dat is ook de reden waarom we het in ons gamma opgenomen hebben. De producten zijn niet de makkelijkste om mee te werken, maar gelukkig ook niet moeilijk. Gewoon zorgen dat je alles goed naveegt en het resultaat is fenomenaal.

De producten van ODK hebben allemaal fantastisch zoete geuren, je zou het bijna willen opdrinken.

 

Filosofie

De gedachtegang achter ODK is om een topproduct te maken, met een zeer hoge kwaliteit, maar aan een realistische prijs. Al de ODK producten zijn handgemaakt en gebotteld in de UK. Geen aangekochte bulk producten met een ander label, maar wel in kleine batchen gemaakt. Enkel de hoogste kwaliteit en fijnste ingredienten worden gebruikt.

ODK is begonnen als hobby, maar sinds 2014 begon het merk pas echt op de markt te komen. De eerste wax, Sterling werd gereleased in juni 2014 en is nog steeds een van de favoriete waxen van de enthousiaste detailers. Doorheen de jaren is de passie groot gebleven, maar het merk klein. Zo alleen kan aan de beste kwaliteit die ze willen voldaan worden. Dankzij deze passie en kwaliteit heeft ODK al enkele ‘indepentend waxes’ mogen maken voor Dodo juice, zoals de Chocwork Orange en Mr Skittles wax.

 

Waar kopen?

Dat kan in onze webshop: https://shop.detailed.be/product-tag/odk/