Zorg ervoor dat je een veel beter zicht hebt tijdens het rijden met uw auto, door ze te coaten. Gecoate ramen zijn extreem waterafstotend, waardoor je uw ruitenwissers zga niet meer nodig gaat hebben.
Als extraatje, zullen gecoate ramen ook meer vuilafstotend zijn, dus in de zomer zullen de vliegjes niet meer zo hard hechten, je kan ze dus gemakkelijker verwijderen. En in de winter zal het ijs niet meer zo hard hechten, waardoor je minder hard moet krabben.

Wij gebruiken zelf héél graag de Lars Glass Sealant. Dat is een coating product dat speciaal ontwikkeld is om maximaal te hechten op glas. Hierdoor blijft het maanden op de ramen aanwezig. Op de zijramen en spiegels blijft het bijna een jaar. De voorruit ziet wat meer af, waardoor het enkele maanden waterafstotend zal zijn.

De Lars Glass Sealant aanbrengen is heel gemakkelijk, maar je moet het wel op de juiste manier doen.

Zorg ervoor dat de ramen helemaal grondig proper zijn, ontvetten met Carpro Eraser of Chemical Guys Wipe-out is een pluspunt om de Sealant nog beter te laten hechten.
Doe de nitril handschoentjes aan en doe de glas sealant op de meegeleverde watten padjes, of op een microvezel applicator. Breng dan egaal aan op de ramen, in criss-cross patroon. Eerst horizontaal, dan verticaal om ervoor te zorgen dat de sealant perfect egaal aangebracht is.
Laat het product dan minstens een uur liggen. Maar hoe langer, hoe beter. Dus laat het gerust een nachtje liggen, kan zeker geen kwaad.
Om de restanten van deze glas coating te verwijderen, neem je dan een microvezeldoek, die maak je nat en dan wrijf je het productrestant weg. Wijzelf doen een workhorse doek nat maken, dan wringen we die uit en vegen we de ramen af. In tussentijd sprayen we gewoon wat water op de doek, om het nog makkelijker te maken om het te verwijderen. Veeg eventueel droog met een waffle weave doek.

We hebben het ook nog eens in een filmpje gegoten, zodat je ook kunt kijken hoe makkelijk het is om deze Lars Glass Protection aan te brengen en af te vegen.

De Lars Glass Protection en alle andere accessoires kan je terugvinden in onze webshop.