Al sinds 2009 polieren we auto’s, alsof ze voor onszelf zouden zijn. En na 13jaar bij ‘ons moeder’, werd het tijd om te verhuizen naar een state-of-the-art detailingruimte, die speciaal ingericht is om de beste kwaliteit te kunnen geven aan jullie wagens!

Kom binnen via de deur en stap in een exclusieve en unieke detailingshop, vol met uw favoriete detailing producten en accessoires. Zo hebben we een enorm groot gamma van Chemical Guys en Carpro op voorraad. Je kan de producten niet alleen direct kopen, maar ook ruiken, voelen en desnoods proeven. We staan steeds bij om je met de juiste raad en daad te adviseren, zodat je de juiste keuze maakt in productkeuze.

Via de glazen deur, stappen we dan via de afleverruimte richting onze speciaal ingerichte wasplaats. Afwaterend naar de afvoer, extra verlichting en alle tools en producten binnen handbereik of mooi en proper weggewerkt in de ingebouwde kasten.
Als de auto gewassen is, mag deze geplaatste worden in onze speciale polierruimte. Hier een combinatie van donkere muren en spotjes in de muur, zodat geen enkel krasje of marring zich nog kan verstoppen. In deze speciale ruimte, met ingebouwde brug, zien we meer krassen dan je buiten of bij ander licht zult zien. Pas als de auto hiƩr perfect gepolierd is, zijn we tevreden.

Dan kan de auto naar de volgende ruimte, onze coating- en PPF-ruimte. Ook hier een ingebouwde brug, maar vooral heel veel licht. Want, hier moeten we geen krasjes meer zien, maar wel zien dat de coating en ppf perfect geplaatst en afgeveegd wordt.

Als we dan via de trap naar boven gaan, komen we nog enkele leuke plaatsen tegen. De bureau, wachtruimte en eetruimte, zijn gezellig en modern ingericht, in eenzelfde stijl als de rest van de hal. Want, een koude, lege en kale hal, daar wordt niemand gelukkig in.

Kom langs!

Wil je het allemaal in het echt aanschouwen? Dat kan! Onze shop is open op donderdagavond, vrijdagnamiddag en zaterdag overdag. De werkplaats enkel op afspraak. Dit zodat we al onze aandacht kunnen besteden aan de wagen waaraan we aan het werk zijn.

Let’s get Started

Heb je interesse? Kom gerust langs tijdens de openingsuren, of maak een afspraak.

De detailstudio is gedurende de werkweek geopend en bruist van activiteit. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen naar wat de spa-sessie voor je auto in petto heeft. Je auto persoonlijk bekijken is tevens de beste manier om je advies te geven over de juiste behandeling.

Neem gerust contact op voor extra informatie!

email ons
Yves@DetaileD.be

kom langs
Mottestraat 22L – 3200 Aarschot
Do 17-20u, vr 14-19u, za 10-17u