Liefste Meter,
Hoe meer je geeft, hoe beter!
Je kapoen,
Yves

Jaja, we kennen het allemaal. Binnenkort komen de feestdagen er weer aan en moet je aan iedereen gaan vertellen wat je graag als cadeautje zou hebben. Je kan dan wel uitleggen dat je graag poetsproducten voor de auto wil, of een nieuwe droogdoek. Maar voor je het weet, krijg je dan een pak harde kartonnen doeken uit de 1-euro bak, of erger nog, een bus shampoo van de supermarkt. Je kent het wel, van die agressieve shampoo waarvan je 1 liter nodig hebt op een emmer water en waarvan uw waxlaag al spontaan van de lak valt, van zodra het de shampoo gezien heeft.

DetaileD.be wishlist

Je kan dan ook gewoon centen vragen. Maar dat is zo onpersoonlijk, en dan krijg je meestal nog minder dan je cadeau van waarde zou zijn.
Dus maak gewoon best een lijstje! Eentje waar jij al uw favoriete detailing producten kunt op noteren!

En doe dat niet zomaar op een kladpapier, maar maak het ook nog extra leuk om te geven. Want als jij op voorhand al wat leuks geeft, dan krijg je sowieso extra leuke zaken!

Daarom hebben wij van DetaileD.be hét ultieme wenslijstje gemaakt. Volledig in DetaileD.be stijl, met de bekende Mr.Miyagi. Zo kan je niet alleen noteren wat je wil, maar ziet de bomma/tante/ouders (schappen wat niet past) ook direct waar ze de spullen kan bestellen, namelijk bij uw favoriete detailing-dealer: www.DetaileD.shop

Of je nu producten wil van Chemical Guys, Carpro, Drymonster, ODK of een poliermachine van Krauss, eventueel in kit met de nodige producten, je kan het noteren op de DetaileD.be wishlist en dan gebeuren er zeker geen fouten bij het bestellen.
Maar vertel ook zeker en vast, dat we ook altijd bij kunnen staan in raad en daad, voor het geval het hun toch niet zou lukken. Dan moeten ze gewoon even een mailtje sturen (mail@detailed.be) en we helpen zo snel als we kunnen

En moest jij het toch écht niet weten, of je hebt maar 1 ding op uw verlanglijstje, maar het is wat duur? Dan hebben we ook nog altijd de cadeaubon. Beetje onpersoonlijk, maar oh-zo-handig !

Dus, wil jij dit jaar liever geen sokken onder de kerstboom?

Download dan onze megacoole DetaileD.be Wishlist!