Weer die tijd van de maand, van de maand december toch. Maar wel een leuke tijd! Want je kan je wenslijstje voor kerstmis weer opmaken, en dat aan iedereen geven die cadeautjes wil kopen voor jou. Ook voor de mensen die een cadeautje willen kopen voor een autoliefhebber of detailingfreak is het weer een leuke tijd. Maar, in de honderden merken en producten, is het niet altijd gemakkelijk om de jusite keuze te maken.
Daarom dat we hier even wat hulp bieden, met deze geweldige gift guide van DetaileD.be

Xmas gift guide kerstmis wenslijstje

DTLD Sweet Sixteen products

Zestien must-have detailing producten om als kerstcadeau te kopen voor iedere autoliefhebber, detailer of detailing enthousiasteling. Of zestien ideetjes om extra bij op uw lijstje te zetten. Vergeet natuurlijk niet om te vermelden dat ze het kunnen kopen bij de beste detailingshop in Belgie, bij DetaileD.be 😀
Ben je nog op zoek naar een leuke manier om dit te noteren? vorige keer hadden we deze leuke wishlist template gemaak: DetaileD.be/wishlist/

1. Carpro IronX

IronX is een de-ironizer, dus een product wat die oranje-gele puntjes die op uw witte auto zitten weg te halen. Spray het product op een propere, koude lak en laat even inwerken. Je zal zien dat het product paars zal kleuren op de plaatsen waar zo’n puntje zit. Goed naspoelen of wassen en uw lak is weer helemaal ontdaan van vliegroest.
Maar, omdat uw remstof ook vooral ijzerhoudend is, zal IronX zeker ook werken als velgenreiniger voor (sterk) vervuilde velgen. Hier dezelfde werkwijze, op een koude, propere velg sprayen en het product zijn werk laten doen. Goed inborstelen en naspoelen voor een optimaal resultaat.
Carpro IronX is verkrijgbaar in 500ml, 1000ml en 4000ml grootverpakking voor de liefhebber of professional.
shop.detailed.be/product/ironxls/

2. Gerbil Wheelbrush

Gerbil Wheelbrush is een superzachte velgenborstel. Eentje die je dus perfect kan gebruiken op zwart gelakte velgen. Door zijn zachte haren, zal deze borstel geen krassen toebrengen op de velgen. Maar, omdat die zo zacht is, is em wel minder inzetbaar voor sterk vervuilde velgen. Ideaal te gebruiken met Diablo Gel, Sticky gel of IronX.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-gerbil-wheel-brush/

3. Foamlance + Honeydew snowfoam

Met de foamlance en honeydew snowfoam, zet je in no-time uw auto helemaal onder het schuim. Ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook echt nuttig. De schuim zal het vuil losweken van de lak. Als je dan afspoelt met de hogedrukreiniger, zal uw auto al veel properder zijn voor je die gaat aanraken met de washmitt. Een foamlance en foamshampoo gebruiken als pre-wash, geeft een beter wasresultaat, met een sterke vermindering van de kans op waskrassen.
shop.detailed.be/product/foamlance-honeydew-snow-foam-kit/

4. Cadeaubon

Dat is voor als je het echt niet weet. Want je wil natuurlijk niets kopen wat de andere al heeft. Of je kent er totaal niks van, en wil dus ook geen mal figuur slaan. Cadeaubons hebben een vaste waarde, maar wil je toch een ander bedrag, dan kan dat zeker aangepast worden. Gewoon even mailen en dan komt dat in orde.
shop.detailed.be/product/cadeaubon-detailed-be/

5. S15 poliermachine

Krauss S15 poliermachines zijn meer dan deftige toestellen. Je kan hiermee uw lak helemaal krasvrij maken, of gewoon uw waxlagen mee aanbrengen. Geen, of amper, kans op het beschadigen of verbranden van uw lak met deze machines. Een leuk toptoestel voor iedereen die graag een strakke lak heeft.
shop.detailed.be/product/krauss-s15-dual-action-polisher-v2/

6. Glossworkz autoshampoo

De must-have topshampoo van Chemical Guys. Een leuk schuimende, mild reinigende en glansversterkende shampoo, dat is de Glossworkz Shampoo in enkele woorden omschreven. Slechts 20ml shampoo per emmer water is nodig om uw auto weer helemaal proper te maken.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-glossworkz-shampoo/

7. Hydrospeed spraywax

Hydrospeed is een quickdetailer – spraywax – spraysealant. Eentje die uw lak extra laat glanzen, en in één moeite ook meer vuil- en waterafstotend maakt. Een must-have product dus. Gebruik de Hydrospeed als drooghulp tijdens het drogen. Of als quickdetailer, spraywax na de wasbeurt voor de laatste veegjes weg te halen en uw lak goed te beschermen.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-hydrospeed/

8. Tyre Kicker Tyreshine

Tiredressings zijn geen detail meer, maar echt een noodzaak om uw auto een heel mooie look te geven na het detailen. Of zelfs gewoon al na de wekelijkse wasbeurt. Deze Tyrekicker geeft uw banden een mooie zwarte look, satijnglanzend, dus niet té fake. Als je em goed insmeert, gaat het product ook niet spetteren op de lak, en blijft die dus voor lange tijd zitten.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-tire-kicker-tireshine/

9. Total Interior interieur quickdetailer

Total Interior quickdetailer voor uw interieur, is zoals de naam het al doet vermoeden, een allround product voor het interieur. Bruikbaar op vrijwel alle oppervlakken, om daar lichte vervuiling en stof weg te halen, zodat uw interieur weer helemaal spik en span is. Zal geen vegen veroorzaken of glans geven aan uw interieurdelen. Gewoon die mooie, natuurlijke look van uw interieur terughalen.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-total-interior-cleaner/

10. Innerscrub glove

De innerscrub is een washmitt voor uw interieur, niet geschikt voor gelakte delen, maar wel een washmitt die heel snel vervuiling van leder en plastic zal weghalen. Zeker als je die gebruikt met een reiniger voor het interieur. Spray de reiniger op deze Innerscrub en veeg ermee over het oppervlak. Je zal versteld staan over hoe snel het vuil weg is. Zeker toepasbaar om de vegen van het instappen te verwijderen van uw deurpanelen. Of om leder te reinigen.
shop.detailed.be/product/carpro-innerscrub-glove/

11. Hydroview glass protectant

Meer dan een fancy productje, deze hydroview glass protectant. De Hydroview zal zorgen voor extra veiligheid, want hij maakt uw ramen waterafstotend en zorgt ervoor dat het vuil niet zo snel zal plakken. Uw ramen blijven langer proper, het zicht in de regen wordt versterkt en je zal minder snel uw ruitenwissers moeten gebruiken. Ook te gebruiken om uw achteruitkijkspiegels mee te reinigen, zodat je daar een beter zicht in hebt.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-hydroview/

12. Chenille washmitt

Gebruikt degene waar je een cadeautje aan moet geven nog altijd een spons? dan is het dringend tijd om die een washmitt te leren gebruiken. Microvezel washandschoenen zullen het vuil opnemen, waar een spons het vuil zal verderduwen. De kans op waskrassen gaat enorm naar beneden als je een microvezel washandschoen gebruikt. En, het kan ook nooit kwaad om geregeld een nieuwe washmitt te gebruiken. Want door het vele gebruik, verslijten washmitts wel, of geraken ze niet meer 100% proper.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-black-chenille-washmitt/

13. Two Bucket Kit

Twee emmers gebruiken is nog zo’n must om de kans op waskrassen te verminderen. De ene emmer is uw spoel-emmer. Dus daar doe je gewoon proper water in. De andere emmer is uw wash-emmer, daar doe je dan uw water en zeep in. Eerst neem je wat water-zeep en was je een deel van een paneel. Dan neem je uw washmitt en spoel je die uit in uw spoel-emmer. Na enkele keren spoelen, zal je merken dat het waswater mooi proper blijft, en uw spoelwater heel vuil wordt. Zo vermijd je dat je met vuil water over de lak gaat wassen.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-two-bucket-kit/

14. Workhorse microfiber applicators

Microfiber applicators zijn zo accessoires die nog teveel ondergewaardeerd zijn. Iedereen gebruikt wel een doekje om een product aan te brengen. Maar daar kan je niet gericht mee werken en verbruik je teveel product. Deze microfiber applciators zijn zeer bruikbaar bij liquid producten, zoals spraywaxen, tiredressings, quickdetailers, …
Je kan dan het product op uw applicator sprayen, en er zo mee over uw oppervlak wrijven. Veel gerichter gebruik van uw product, dus minder verspilling en minder kans op vlekken en vegen.
shop.detailed.be/product/chemical-guys-workhorse-microfiber-applicator/

15. Gray matter drying towel

De beste droogdoek om uw auto mee af te drogen, deze gray matter drying towel. Met een formaat van 60x90cm, is deze handig in gebruik en kan je met 1 doek uw hele auto afdrogen, zonder die te moeten uitwringen. De microvezel zal eventueel vuil nog mee opnemen, en zal ook uw drooghulp mooi opnemen, zodat uw droogverhaal nog makkelijker gaat.
shop.detailed.be/product/gray-matter-ii-drying-towel/

16. Interieur geurtjes

Niemand houdt van een stinkend interieur. Dus een lekker geurtje in uw interieur sprayen is altijd leuk. Wij bij Chemical Guys, hebben een hele reeks aan geurtjes voor uw interieur. Gaande van zoete geurtjes, over mannelijke geurtjes, tot heel frisse of gekke geuren. Gewoon enkele pufjes in uw interieur sprayen voor een leuke geursensatie. De hoeveelheid geur en standtijd, kan je zelf aanpassen door meer of minder product te sprayen. Ideaal dus.
shop.detailed.be/product-category/interior/air-fresheners-odor-eliminators/

DetaileD.be kerstlijstje

Met deze 16 voorstellen, heb je in ieders budget al wel een leuke keuze. Maar, laat deze lijst je zeker niet beperken. De webshop van detailed.be staat vol met enorm leuke producten. En als je het niet weet, stuur even een mailtje, dan help ik je heel graag verder om binnen uw budget, de juiste keuze te maken voor iedere liefhebber.
Eneuh, niet verder vertellen, maar met de code DTLD10 krijg je nog een leuke discount op uw bestelling. Geef dus meer, voor minder geld.
Iedere order komt met een gratis detailed geurhanger, bestel je voor meer als 100 euro, dan krijg je zelfs nog een gratis product. Je moet daar niks voor doen, komt automatisch bij op uw bestelling. Verzenden doen we met bpost, en dat is voor jou al gratis bij orders vanaf 50 euro.

Bekijk ze allemaal op deze link: shop.detailed.be/product-category/xmas-gift-tips/

Xmas gift guide kerstmis wenslijstje